| Home | » C tot de Derde

CULTURELE STICHTING NIEDORP TRAPT HET SEIZOEN  AF MET HET

TRIO “C TOT DE DERDE”.

Op zondag 21 oktober  trapt de Culturele Stichting Niedorp het seizoen af met Trio C tot de derde.   Het trio bestaat uit Coos Lettink – accordeon, Carel den Hertog – viool en Caspar Terra – klarinet.  Zij spelen klezmer in de puurste zin van het woord: joodse feestmuziek! Maar ook in de breedste zin van het woord: een stijl die voortdurend in ontwikkeling is en veel ruimte biedt voor muzikale uitstapjes naar aangrenzende genres als de balkan en gipsy, de jazz en de klassieke muziek. In de voetsporen van componisten als Béla Bartók en Zoltán Kodály reist het trio regelmatig richting Oost-Europa op zoek naar nieuwe muziek.  Steeds vanuit het streven: geen imitatie, maar integratie van alle muzikale invloeden die op hun pad komen.  Elk nummer  wordt mondeling toegelicht  met een anekdotisch verhaaltje over de herkomst.  Geniet, dans en droom met Trio C tot de Derde…

Wij hopen u (weer) te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Aanvang  20.00 uur. Toegangsprijs € 12,=  Parkeren is gratis.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www. culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het.