| Home | » Smits/Borsboom

PAMELA SMITS - CELLO

TOBIAS BORSBOOM - PIANO

 

Celliste Pamela Smits staat bekend om haar fenomenale techniek, haar bevlogen natuurlijke manier van spelen en muzikale veelzijdigheid. Pamela is niet alleen een uitmuntende celliste, maar is naast haar solocarrière ook een groot liefhebber van kamermuziek. Zij heeft samengewerkt met vele nationale en internationale musici en geeft geregeld concerten in verschillende samenstellingen in binnen- en buitenland.

 

Pianist Tobias Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij o.a. met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Deze award werd hem in 2015 uitgereikt. Sinds 2017 werkt Tobias intensief samen met Pamela, o.a. als artistieke leiders van de concertserie 'Vriendenconcerten' in de Zuiderkerk van Amsterdam. Tijdens deze samenwerking bleek gelijk de bijzondere klik tussen de beide musici.

 

Een concert door Pamela en Tobias staat garant voor een gedenkwaardige belevenis, waarbij ‘sprankelend en bevlogen’ synoniem staat voor hun spel. Hun avontuurlijke inslag vertaalt zich ook in de programma’s waarbij ze bekend repertoire met minder bekende werken combineren. Het concert wordt door de musici zelf ingeleid.

 

Het programma brengt o.a. werken van Franz Liszt, Franz Schubert, Ludwig van Beethoven, Josef Suk, Antonín Dvoƙák en David Popper.

 

Het concert begint om 20.00 uur.

De toegangsprijs is € 12,=

Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op:

www. culturelestichtingniedorp.nl,

bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen,

bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp

en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

 

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het.