| Home | » Trio Dividivi

TRIO DIVIDIVI3

Zondag 18 februari 2018      

20.00 uur  

Culturele Stichting Niedorp

 

TRIO DIVIDIVI3

Dividivi3 bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Paloma de Beer (hobo) en Ilse Eijsink (klarinet). Zij vormen een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Met volle teugen genieten zij van het ontwikkelen en uitvoeren van bijzondere muzikale projecten en concerten, waarbij ze al hun creatieve en artistieke vaardigheden kunnen aanspreken. Programma’s stellen zij samen rondom een thema waarbij ze tijdens hun optredens mondelinge toelichting geven. Zo weten zij als geen ander door humor en bevlogenheid hun publiek aan zich te binden en te betoveren.

Dividivi3 speelt voornamelijk klassieke muziek, maar ze maken graag uitstapjes naar andere muziekstijlen, zoals tango en jazz. Zij maken gebruik van alle instrumenten die ze tot hun beschikking hebben. Niet alleen fluit, hobo en klarinet, maar ook piccolo, hobo d’amore, althobo en basklarinet.


Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,= Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www. culturelestichtingniedorp.nl, bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemhart in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het.