| Home | » Vaarzon

Eric Vaarzon Morel ( flamenco) gitarist

Eric kreeg op zijn zestiende jaar les van Paco Peña op het 7e Rencontres de la Guitare in Frankrijk. Geïnspireerd door dit evenement trok hij op negentienjarige leeftijd naar Spanje, waar hij twee jaar woonde en werkte. Dat was het begin van zijn professionele vorming, die hem bracht langs concert- en theaterpodia in binnen- en buitenland, langs talloze samenwerkingen met musici, acteurs, kunstenaars en theatermakers van (inter)nationale faam en hem heeft gemaakt tot de authentieke en veelzijdige (flamenco)gitarist, theatermaker en componist die hij nu is. Ieder jaar bespeelt Eric de Nederlandse concert- en theaterpodia met een nieuw programma, waarin de door hemzelf gecomponeerde muziek centraal staat. Hij laat zich voor zijn theaterprogramma’s veelal inspireren door het werk van kunstenaars door de eeuwen heen. Als hoofd- en bijvakdocent flamencogitaar aan de klassieke afdeling van het Conservatorium van Amsterdam stimuleert Eric jong talent.

'Ook daarom hou ik van flamenco: het stimuleert de vrije geest. Ik ben steeds meer mijn eigen muziek gaan maken, en heb uiteindelijk mijn kunstenaarschap gevonden, hoe pretentieus dat misschien ook klinkt. Al is de zoektocht natuurlijk nooit ten einde.'

Nu te zien en te horen op zondagavond 16 februari in Winkel met "ODE AAN DE SPAANSE GITAAR".

 

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs € 15,00

Meer informatie vindt u op onze website: www. culturelestichtingniedorp.nl.

Hier kunt u ook reserveren.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij:

Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen

Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp

Telefonisch reserveren kan ook: na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

 

Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het!

www. culturelestichtingniedorp.nl.