| Home | » Hugo Singers

Mannenkoor THE HUGO SINGERS & JAZZVERRASSING

Zondag 15 december 2019

20.00 uur - Winkel

 

Het koor bestaat uit meer dan 20 enthousiaste mannen. Zij zingen vierstemmig a capella. De akkoorden zijn snel herkenbaar doordat elke noot van een song wordt gezongen als vierstemmig, harmonisch akkoord. Typisch kenmerk is ook dat de op één na hoogste stem, de lead, de melodie zingt. Deze stem gloort tussen de andere door.

Daarboven zet de tenor een tweede stem neer. De bas geeft het geluid een solide ondergrond met een donkere, ronde klank. De bariton kleurt het ene moment met de lead, het volgende moment meer met de bas.

Onder leiding van dirigente Marie Anne Pak brengen zij een breed gekleurd repertoire, waar o.a. het gregoriaanse veni, veni Emmanuel. Ook wordt er op zijn “barbershops” gezongen.

Voor een muzikaal intermezzo treedt een zeven man sterk muziekensemble op met daarin ons eigen bestuurslid Rob Leguit.

Kom voor deze jazzverrassing en het prachtige mannenkoor naar de Lucaskerk in Winkel op zondag 15 december. Aanvang 20.00 uur.

 

Meer informatie vindt u op onze website www. culturelestichtingniedorp.nl. Hier kunt u ook reserveren. Kaarten à € 12,= zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op 0224 54 21 19.

Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij gezet worden om het concert mee te beleven.

 

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het. 

www.culturelestichtingniedorp.nl


THE HUGO SINGERS & JAZZVERRASSING