Home » Winkel

Laat u verrassen in de Lucaskerk in

WINKEL

 

In het Winkeler kerkje kunt u van oktober tot en met april kennismaken met muziek waarvan u misschien nog nooit hebt gehoord. Dichtbij huis worden concerten georganiseerd die kunnen evenaren met concerten in de Randstad. U hoeft dus niet ver te rijden om naar verschillende muzieksoorten te kunnen luisteren; van jazz tot Nederlandse luisterliedjes, van wereld- tot klassieke muziek. Het muziekaanbod in het Winkeler kerkje trekt al meer dan 30 jaar een volle kerk!

 

Internationale allure

Ook dit seizoen bevat het programma een mix van artiesten. Sommigen hebben al eerder in Winkel een succesvol optreden verzorgd, anderen zijn nog niet bekend met het enthousiaste publiek dat wij in deze regio trekken. In onze internationale concertreeks treden professionele artiesten voor het voetlicht. Deze musici en artiesten hebben hun sporen verdiend op grote nationale en internationale podia.

 

Kom kijken en luisteren voor een vriendenprijs

De Culturele Stichting Niedorp heeft voor het seizoen 2018–2019 opnieuw een gevarieerd programma samengesteld. U vindt de Lucaskerk aan de Dorpsstraat 177 in Winkel, onderaan de Westfriese Omringdijk. Er is voldoende plek om uw auto gratis te parkeren.

Kom eens een kijkje nemen. U kunt genieten van de prachtige akoestiek en de sfeervolle ambiance in de verwarmde kerk, met comfortabele stoelen.

Uit in Winkel … bij de CSN